Fr.C75: Uus passimiskoht

28. juuli, 1996, kell 2044, pühapäev

Nüüd on Norra merest saanud koht, kus passime. Kuigi töö käib trümmis ööpäevläbi. “Elva” endiselt poordis, laaditakse kala. Täna olin hommikupoole ööd tööl – 0400 kuni 0800. Vahi jooksul 62,5 tonni. Kõik mehed töötasid nii, et kasukad aurasid. Ju raha ikka motiveerib. Sain ka nohu, võitlen sellega. Nüüd peaks olema 720 krooni teenitud.

Pealelõunal olin lisaks sillas 4 tundi vahis. Kõige igavam vaht on siis, kui laev triivis. Norra meri juba ära tüüdanud. Üldine meeleolu meeskonnal taas maas. Kaklused kellegi vahel üsna igapäevased nähtused. Õnneks meie “osakond” pole veel omavahel ega kellegagi kiskuma läinud. Mehaanikakadettide hulgas on mitmeid agressiivseid.

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.