EMA Merekooli erialapäevad

29.06-01.07.2006 toimuvad Narvas Eesti Mereakadeemia Merekooli II erialapäevad.

Üritus on ellu kutsutud merenduserialade propageerimiseks ja populariseerimiseks. Esimene erialapäev toimus Orissaares Illicu Cup`i raames, teise ürituse korraldamiskohustused on Narva 6. Keskkooli merendusklassi ja Noorte Mereklubi kanda. Erialapäevade peakorraldaja on EMA Merekooli täiendõppe osakonna juhataja Vello Meristo.

Üritusel osalevad Merekooli ning merekooli merendusklasside esindused. Nimelt on Merekooliga sõlminud lepingu 10 gümnaasiumi ja põhikooli, kes viivad läbi kutsealast eelõpet koolide juurde loodud merendusklassides EMA Merekooli õppekavade alusel.

Kokku tullakse mitmest Eestimaa paigast: Tallinnast, Saaremaalt, Muhumaalt, Pärnumaalt, Kihnust, Hiiumaalt, Kundast ja muidugi Narvast. Üritus avatakse tervituskõnedega külaliste poolt ja piduliku rongkäiguga Narva linnas, 3 päeva jooksul toimuvad kutsevõistlused merendusalase teooria ja praktika tundmises, külastatakse Narva ja Narva-Jõesuu vaatamisväärsusi, kuulatakse kontserti. Samas on kõigil Narva noortel võimalus tutvuda õppimisvõimalustega EMA Merekoolis.

Üritust külastavad Narva linnapea Tarmo Tammiste, Narva haridusteenistuse juhataja asetäitja Jelena Vassiljeva, Eesti Mereakadeemia rektor Peeter Järvelaid, merekooli ja merendusklasside direktorid.

2 thoughts to “EMA Merekooli erialapäevad”

  1. Väga tore üritus, päris suurejooneliselt plaanitud. Hm. Miks ma sellest alles nüüd teada saan? Homseks ma ei jõua kohe kindlasti… Aga ega see minule suunatud polegi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.