Fr.C3: Tallinna reidile

17. mai 1996, kell 2200, reede

TALLINNA LAHEL ANKRUS
Fotol on meie kajuti seltskond. Ivo teeb Mairoldile sarvi, Ülar nõjatub Dani vastu :)

Täna öösel kell 0030 laev väljus sadamast ja jäime Tallinna lahele ankrusse (reidile). Olime peaaegu kõik tekil ja vaatasime puksiiride rabelemist ümber selle laevamüraka. Hommikul töötasime paar tundi – toksisime roostet – ja siis jälle vaba aeg. Täitsime tollideklaratsioone, laeva mingid omad formaalsused ka ja terve päeva oleme vaid Tallinna vaadet nautinud. Nautinud enam vast mitte, sest tahaks juba ära minna. Keegi ütles, et tal Tallinna siluetist juba kõrini. Igavus. Teised hakkasid kaarte taguma ja mind võeti ka kampa. Õpetati ruttu selgeks, sest käsi oli vaja. Turakat tagusime.

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.