8 thoughts to “m/l Galaxy seest ja väljast”

  1. Postimehest samal teemal: http://www.postimees.ee/270406/esileht/siseuudised/199495_foto8.php#33
    ja
    Tallinki uus lipulaev Galaxy jõudis Eestisse
    27.04.2006 00:01

    Laevandusfirma Tallink esitleb täna Tallinnas avalikkusele oma uusimat ja suurimat kruiisilaeva M/S Galaxy, mille ehitamine Soome laevatehases Aker Finnyards läks maksma ligi 2,6 miljardit krooni.

    Galaxy alustab kurseerimist Tallinna–Helsingi liinil alates 10. maist, Tallinnast väljub hiigelalus esimesele regulaarreisile 11. mail.

    Uus reisilaev on Läänemere suuremaid, mahutades 2800 reisijat ning 1130 liinimeetrit sõidu- ja kaubaautosid. Laeva pikkus on 212 ja laius 29 meetrit. Galaxy võib arendada kiirust kuni 22 sõlme.

    Laevas on 927 reisijate kajutit, mitmed söögi- ning lõbustuskohad ja rohkem kui 450 istekohaga konverentsiruumid.

    Tallinki plaanide kohaselt peaks 2008. aastal valmima Soome laevatehases veel üks Galaxy mõõtu kruiisilaev. (PM)

  2. Värv on küll lausa kohutav… need pilved… sinisel taustal… nigu lasteaia klassiruumi sein… silmist teeb pimedaks… ja keset suve pingviine kah nigu eriti näha ei sooviks… endale küll mõnus jahutus, aga vaevalt, et pooluselähedased linnukesed ise päikse käes kõrbeda sooviksid…

  3. Inimesed, mis te virisete. Kas eestlaslik kadedus? Olge õnnelikud, et mõni eesti firma areneb. Laev ju tore, käik ei peagi valge olema, ongi natukene rõõmsam. Aga madrustele küll jõudu tööle ja head kunstikäät, kui seda ükskord värvima peab hakkama:)

  4. Omapärane, mis ei jäta kedagi külmaks, meeldib või mitte. Vähemalt merel juba kaugelt näha, et Galaxy, erilisem teiste sellist tüüpi laevade hulgas. Reisilaeva värvitakse enamasti korralises hoolduses, siis shabloonid jm. Jooksev värvimine peaks aga jalutustekil hoopis lihtsam olema, kui teistel laevadel. Pole mitme värviga kombineerimist ja äsjavärvitud pinna plätserdamist teise värviga. Välisküljel värvida tohib vaid kuivdokis.

  5. tohib?
    ma olen küll näinud sadamas, kus Meloodiat, Regina Balticat jne vanakesi ja välisküljelt värvitakse…

    aga laevade saatus on juba selline, et ehk müüakse enne maha, kui värvimiseks läheb.
    :)

  6. Minu meelest on laev iseenesest väga ilus , kuigi sees ei ole käinud , aga välimuselt on kena. Eks juulis saab siis ära käidud , Aga näiteks meloodia ei meeldi mulle üldse. Kuidagi kitsas ja .. ma ei teagi , aga romantika ja Victoria , need Mõnusamad , aga kõige paremad on minumeelest üldiselt Silja Line laevad , nt silja Europa . Sellega sai rootsis käidud . Aga galaxy mulle meeldib . :)

  7. minge noh ;D galaxy on lihtsalt super laev:D
    need peod, mis seal on öösiti:D lihtsalt supppeeerlux :D ja mega ilus kah veel, mai hädaldaks üldse te asemel;d olge parem õnnelikud, et eestis midagi nii head on :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.