ETV24: Jaapani tiibur põrkus suure mereloomaga

ETV24 vahendab meile omapärase uudise teiselt poolt maakera. Seda lugedes tundub et see ikka väga jabur juhtum. Eesti on selles suhtes väga hea koht elamiseks, et meil pole orkaane, maavärinaid, metsas mürgimadusid ja ämblikke, meres vaalasid ja haisid jne.

Jaapani Kyu-shu saare lähedal toimunud laevaõnnetuses sai vigastada vähemalt 49 inimest, kui tiiburlaev põrkas kokku suure merelooma, tõenäoliselt vaalaga.
Laeva pardal viibis õnnetuse ajal 103 reisijat, neist 13 said raskeid vigastusi, vahendas Reuters.

Ühe tunnistajate sõnul põrkas laev kokku “vaala-sarnase suure mereloomaga.” Aasta algul toimus Jaapani lääneranniku lähedal veel mitu sarnast õnnetust, kus kiiresti liikuvad tiiburlaevad sõitsid otsa suurtele mereloomadele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.