Jälle õnnetus tankeriga – M/T WESERSTERN

Esmapilgul arvasin, et tegu on naljaga. Kuid siis meenus, et politsei-nalja tegi naine maanteel mulle eile, mitte täna, seega 2. aprillil on väga kohatu sellist nalja teha.
weserstern

www.wellandcanal.ca

M/T WESERSTERN sõitis täna hommikul Kilpilahtis (Porvoo lähedal, Soomes) kaldasse. Kaubaks tundub esialgsete andmetel olevat bioetanool, mida toodetakse Porvoo rafineerimistehases. Kauba ja selle veo kohta võib rohkem lugeda Fortumi kodulehelt. Plahvatuse ohtu ei pidanud olevat ning kõik 15 meeskonnaliiget on terved. Kuid kuidas saab olukord rahulik olla Eesti Päevaleht Online järgi?

Soome lahe rannikukaitse teatel on kõik 15 meeskonnaliiget terved ja olukord on rahulik. Päästemeetmete osas otsustatakse siis, kui veeteedeinspektor on olukorda hinnandu.

One thought to “Jälle õnnetus tankeriga – M/T WESERSTERN”

  1. Soomlastel ikka juhtub ka. Halb uudis ka meie jaoks. Tahtmata olla pahasoovlik, aga arvestades seda, kuidas meie õnnetusi ja väikejuhtumeid välismeedias sarjatud on, võiks nad seda arvestada, et ise ka nagu mereriik…

    Kuigi ega meie riigijuhid ei ole mereriigi maine hoidmist primaarseks pidanud. See jäänud üksikute ametnike ja laevaomanike hoolde. Ja tegijad kah ei saa omavahel läbi. Midagi võiks muutuda. Ka meedia suhtumises naabermereriikidesse. Nii siitpoolt kui piiri taga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.