2 thoughts to “Find the waterfall”

  1. Teemast: meremehed naistest;)

    Dan on vist leidnud saidi http://www.desktopgirls.com :) See kunstiteos on fotode TOP 15-s juba aastaid, algusaegadest peale. Loomulikult ka meremeeste hulgas populaarne internetisait, kus arvutigraafikaga ja värvide kombineerimisega on uskumatult kauneid fotosid tehtud. Mulle meeldinud tükk aega, viimasel ajal kahjuks liiga palju XXX reklaami tekkima hakanud… Muide selle saidi esilehel kutsutakse härrasid Tallinna “kohvile”. Welcome to SMALL world!
    Sellele vaatamata maailmakuulsad supermodellidki käivad desktopgirl’ide fotograafe ja arvutikunstnikke moosimas, et neist jumalikke fotosid tehtaks. Muidugi kõigil ei õnnestu see nii hästi, kui sel tundmatul modellil, kelle fototöötlus nüüd auväärse koha leidnud Mereblogis. Kõige vingemad pildid on loomulikult Katie Price’l ehk lihtsalt Jordanil :O
    Selle nädala staar on loomulikult hooajaga mäele saanud Lost’i staar!
    Ja mis veel põnevam! Mind kutsuti järgmisse supermodelli valimise zhüriisse :) Vinget 1. aprilli jätku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.