m/v Alblasgracht – uudiseid III tüürimehelt

Timo otsustas minna merd seilama. Paar aastat on kooli lõpetamisest möödas. Firmaks sai Spliethoff ning tööle sõitis ta enne aastavahetust Lõuna-Aafrikasse (Durban). Mõned väljavõtted kirjast…

Irw eile sai v2he pulli.Kokal viskas vint ikka t2itsa yle. Tahtsin valget leiba, noh seda saia syya. Vaatasin seda ja 22red hallitasid ja hallitus kippus juba saia sisemusse !!!!! Kysisin kokalt, kas tal on uut saia anda. Kus siis kukkus kisendama, r88kis nagu siga aiavahel. compaining ja complaining. Istusime, mina, 2 tyyr ja 3 mehh lauas, suud kinni. t2itsa paffix l6i. kisendas mulle t2iega. ma lasksin yhest k6rvast sisse ja teisest v2lja. peale seda keegi enam ei s88nud. lahkusime messist minema, filmi kah ei vaadanud. t2na 6htul, 3 mehh siis, vaatas seda saia… ja v6ttis terve paki ja viskas prygikasti. kokk on ikka [censored], t2itsa segi kammind 9 kuuga., amsterdamis l2heb [censored].

Kirjutas veel natuke kaubast ja teekonnast:

ple erilist vedanudki, vaid 3 kaupa- ammoonium nitraat austraaliasse, vili uus-meremaale ning sibul euroopasse. eks t2psemalt panen siis teinek pikemalt kirja, kuidas ja mis, kuhu ja kust. sa vist saad mu voyage infot ka vist. me ikka venime nagu mingi tigu, 10.3 s6lme. vaatan, kui oleme sibula 2ralaadinud ipswichis ja moerdijkis ning drydockis amsterdamis k2inud ja laadinud kas soomes arvatavasti, siis kui palju aega veel j22nud on, enne kui mu kontrakt l6ppeb. arvatavasti s6idan siis veel ka soomest usa’sse ja tulen sealt koju v6i siis peale usat kariibidelt.

Kisub mere peale tagasi. Sõda kokkadega, meeskonna vahelised suhted, töö teki peal, laadimised/lossimised sadamates ning vabad tunnid maailma erinevates sadamalinnades – kõigest sellest tunnen puudust…

2 thoughts to “m/v Alblasgracht – uudiseid III tüürimehelt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.