VA: Laevaehitaja andis laeva EVA-316 Veeteede Ametile üle

7. märtsil 2006. a allkirjastatud aktiga loeti EVA-316 lepingujärgne ümberehitus lõppenuks ja AB Vakaru Laivu Gamykla (BLRT Grupp) andis laeva Veeteede Ametile üle. Vastavalt aktile ei olnud tööde mahu ja kvaliteedi osas märkusi. Laeva valmimise viibimise eest maksab laevaehitaja leppetrahvi summas 4400 eurot, mis arvestatakse maha lepingu lõppmakse summast.
 
Alates 8. märtsist saab Veeteede Amet alustada laeva mereleminekuks ettevalmistamist, mis hõlmab nõutud ülevaatuste läbiviimist ja laevadokumentide vormistamist, samaaegselt varustatakse laev ka kütuse ja proviandiga. Hinnanguliselt võtab laeva ettevalmistus aega ühe nädala, seejärel on planeeritud laev saata jäämurdetöödele Pärnu lahele.

Mairold

meremees ja sulesepp

One thought to “VA: Laevaehitaja andis laeva EVA-316 Veeteede Ametile üle”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.