Kaldale uhutud. Vol.3

Eelmise tõusuga 25. veebruaril ei õnnestunud APL Panamat kaldast lahti tõmmata. Täna jõudis kohale süvendusalus M/V Francesco di Giorgio , hakatakse kaevama kanalit konteinerlaeva lähedale, et taastada laeva ujuvus ja pukseerida sadamasse. M/V Francesco di Giorgio jättis pooleli töö Nikaraaguas Corinth’i sadamas, et minna konteinerlaeva päästma.

  

Cargolaw.com saidi viimastest fotodest on näha, et konteinerite hulk tekil on kõvasti kahanenud. Kusjuures viimased fotod (27.02.06) on tehtud kruiisilaevalt Queen Mary 2. Enne Ensenadasse saabumist tuli QM2 Los Angeles’i sadamast, kus sai kokku Queen Maryga. QM2 tegemistest oleme Mereblogis varemgi kirjutanud. Nüüd said kaks meie kangelast – APL Panama ja QM2 kokku. Maailm on väike.

Kõige operatiivsema info ja värsked fotod saad cargolaw.com-ist. Varem kajastasime uudist: Kaldale uhutud. Vol.2 ja Kaldale uhutud. Vol.1. Kuidas Queen Mary 2-l Los Angeles’is läks, saad lugeda siit.

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.