Meremess 2005

Tänavu toimub Meremess 2005 TOP Jahisadamas 27.-29. mail.Kohal on üle 60 eksponendi, mis tutvustavad tänapaeva meretehnikat ja varustust. Tutvuda saab nii jahtide, merekaatrite, päramootorite, veespordi kui sukeldumisvarustusega. Samuti on välja pandud ka navigatsiooni- ning mereohutustehnika. Kolmel erineval päeval korraldatakse huvisõite ja koolitusi nii asjaarmastajatele kui ka professionaalidele. Kõigil kolmel päeval pakuvad muusikat paljud kollektiivid ja ansamblid, korraldatakse mänge ja paadivõistlusi. Noortele ja lastele tutvustab Weigi kaater erinevaid lõbusõidu- vahendeid ja -võimalusi.

Programmijuht on Henrik Normann.
Rohkem informatsiooni SIIT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.