Aga mitu naist on siis meremehel?

Meremehi on mitmesuguseid. On neid, kes kasutavad 100%-liselt ära seda, mida pakub piisavalt anonüümne sadamate külastamine Aafrikas, Ladina- või Lõuna-Ameerikas, Uus-Meremaal ning paljudes teistes sadamate üle terve maailma. On ka neid mehi, kes on truud ainult ühele naisele, sellele, kes ootab ikka kodusadamas. Iga meremees käitub oma südametunnistuse ja tõekspidamiste järgi. Tegelikult on väga raske ikka vastu panna ahvatlustele, mis ootavad sind eksootilistes sadamates. Kaunid neiud, kes ümbritsevad sind kohe peale kuskil terrassil maha istumist, peavad sind kõige ilusamaks ja armsamaks valgeks meheks, keda nad näinud on :) Sellega kaasneb ka loomulikult neidude kostitamine joogi või söögiga. Ja on nüüd neid meremehi, kes mängivad mängu natuke kaasa ja ütlevad siis STOP. Ja siis on jälle teised, kes võtavad mängust kõik, mida annab võtta.

Tean meremeest, kes jäi lõpuks vahele sellega, et “teine” naine Uus-Meremaalt tuli Hollandisse külla mehele ette teatamata. Kaasas oli tal laps, kelle isaks meremees oli. Ukse oli avanud mehe “esimene” naine :D

Mitmed mehed on jätnud oma naise ja pere maha ning kolinud reisi ajal tuttavaks saanud brasiillanna või filipiinlanna juurde elama teisele poole maakera.

Üks meremees jättis oma pere Euroopas maha ning asus elama Filipiiniasse, kuna sealne naine meeldis rohkem. Seadused on sealmail aga teised. Kogu vara, mis on muretsetud, jäi filipiinlanna nimele. Ühel päeval naine saatis mehe ukse taha ning oligi too vennike kõigest ilma.

Seega vastus sellele küsimusele ei saa olema 1, 2 või 3. Kõik oleneb meremehe südametunnistusest ning soovidest :)

Kui keegi teab veel mõningaid halenaljakaid lugusid meremeestest ning tema naistest, siis võib siia juurde lisada.

2 thoughts to “Aga mitu naist on siis meremehel?”

  1. Mitu naist siis on tüürimehel? Tegelikult on üsna harva võimalusi sadamakaist kaugemale saada. Ajad on muutunud. Kui pead ööpäeva jooksul poole sellest tekil kaubaga tegelema ja mõned tunnid oma sillamajandust korraldama, siis polegi aega linna peale uitama minekuks. Päris raske on peale linnaskäiku, körtse ja naisi vahti tagasi minna… Laadimisel võid väsinult ja jääknähtudega enda ja teiste elu ohtu seada. Oleneb muidugi laevast ja meeskonnast ja sadamast, aga teatavasti on laevade meeskonnad nii kokku tõmmatud ja sadamaseisakud nii lühikesed, et saad vaid linna siluetti nautida. Madrustel ja praktikantidel vahiaegu vähem, eks neil on võimalused “silmaringi laiendamiseks” suuremad :) Nii, et seni kui pole laevas vastutaval kohal, andke tuld! Kuigi eks olen isegi vahtide vahel diskoteekides käinud ;) Pärast merel võitlesin unega… Karm.

  2. Eks meremehed ikka räägivad oma lugusid ja olen minagi neid kuulnud, aga võta kinni, kui palju nendele lugudele juurde luuletatakse.
    Siinkohal meenub mul seik 90-ndatest aastatest, kui õnnestus Kotka Merekooli õppelaevaga Katarina teha kaasa reis seal lõpetavate tüürimeestega. Oli üks igati lahe seltskond ja nende hulgas ka üks õrnema soo esindaja. Mäletan, et nemad küsisid, milline “kiiks2 minul on, et ma meremeheks õpin. Algul ei saanud ma muidugi nende küsimusest aru, mida nad silmas peavad, siis aga seletati mulle lahkelt, millised inimesed nemad on, ning miks valisid meremehe ameti. Ega kõigi lugusid ei mäleta, aga ühe tüürimehe puhul oli küll juhus, et oli mees juba kolmekümnele lähenemas ning elas koos naise ja 2 lapsega Inglismaal. Ei teagi täpselt, millest sel soomlasel seal võõrsil siiber sai, aga igaljuhul võttis ta ühel päeval kätte ja tuli sealt sõnagi lausumata tulema. Ehk siis ei öelnud ta oma perele sõnagi ning tuli lihtsalt Soome tagasi. Minu jaoks oli ja on selline asi muidugi uskumatu, aga noogutas ta ise selle tõestuseks ja eks inimesi ole tõesti igasuguseid. Aga kui tulla “kiiksu” juurde tagasi, siis võibolla selle õige “meremehe kiiksu” puudumisel ma enam merd ei sõdagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.