Fr.C20: Kaugmeremehed, aga tseremooniata

3. juuni, 1996, kell 2300, esmaspäev
Täna oli tavaline tööpäev. Mäkerdasime värvida. Nüüd oleme juba Põhjameres, Taani põhjapoolseim tipp on selja taha jäetud ja kaugsõidumeremehed valmis. Mingit ristimistseremooniat ei olnud. Sellest isegi natuke kahju.
Kulgeme 8-sõlmese kiirusega Lääne poole. Ei tea kuhu. Laev kõigub juba tuntavalt. Eile olid Ülar ja Dan delfiine näinud. Hm. Kattegatis? Kust need sinna said?
Muidu meil siin elu kenake. Vabal ajal loeme, käime jõusaalis, jalutame kopteritekil ja kookame mastitippude poole. Kui viitsime, siis mängime koroonat (kus ma seni ainult kaotanud olen), vaatame videofilme ja kohalikke telekanaleid. Mängime kabet ja malet. Aivar on males võitmatu. Ja muidugi kaardimängud. Igav veel pole.

Mairold

meremees ja sulesepp

4 thoughts to “Fr.C20: Kaugmeremehed, aga tseremooniata”

  1. Nooh, läheb juba värvikamaks. Algul naised, siis piletikontrolörid. Järgnevad prussakad, rott, jääkaru, lehm ja delfiinid. Ampluaa missugune!

  2. Nooh jah, kaugust tuleb aina juurde jah, aga see ju vähetähtis. Ajas nii pluss-miinus kümme aastat – vaat see on midagi! – tekst juba nagu meremehel, kes neli kuud merel olnud :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.