Ilmus Veeteede Ameti Teataja sügisnumber

Veeteede Ameti pressiteade, 11.09.2018

Sellel nädalal ilmunud Veeteede Ameti Teataja 112. number portreteerib ameti hüdrograafia ja navigatsioonimärgistuse teenistuse uut juhatajat Kaidi Katust, tutvustab navigatsioonimärgistuse tehnoloogia arengut Eestis, vaatab Veeteede Ameti 100. aastapäeva lähenedes tagasi möödunud aastasajale ning merekeele rubriigis arutleb sõnapaari „rool“ ja „tüür“ üle.

Teataja on tasuta lugemiseks kättesaadav lehitsuskeskkonnas ISSUU: https://issuu.com/ veeteedeamet/docs/meremees_ 2018_3-4._va_teataja_2018

Veeteede Amet on alates 1993. aastast välja andnud merendusringkondadele vajalikku trükist, kus lisaks päevakajalistele teemadele avaldatakse ka meremeestele vajalikku infot uuenenud seaduste ja määruste kohta.  Alates 2017. aastast ilmub Veeteede Ameti Teataja ühe trükisena koos TTÜ Eesti Mereakadeemia ajakirjaga Meremees.

Ajakirja paberväljaannet saab küsida nii otse Veeteede Ametist suurematel merendusüritustel Veeteede Ameti esindajatelt kui ka otse Tallinna Tehnikaülikooli Eesti Mereakadeemiast.

Pabereksemplare saab tellida aadressil: https://eservice.omniva.eu/epit/ui/periodics/ajakiri/AJA69859 Aastatellimuse hind on 10€.

Väljaanne ilmub 4 korda aastas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.