100 nutisadamat Harbaga

Sadamas mobiilseid makseid võimaldav rakendus on hooga levimas ning kasutatav juba 100 Euroopa sadamas.

Euroopa kodanikud ei pea enam välismaale minnes rändlustasude pärast pead vaevama. Selle tulemusena on merelistel veelgi lihtsam kasutada oma nutitelefoni sadamatasude maksmisel võõrastes külalissadamates. Nimelt on auhindasid võitnud rakendus Harba juba üheteistkümnes Euroopa riigis ning sajas sadamas kasutatav.

“Tänu toetusele ja imelisele vastuvõtule mereliste ja sadamate poolt oleme oma ootuseid ületanud ja tulemusena oleme olemas juba sajas sadamas vähem kui aastaga. Meile on tähtis see, et need kes meie teenuseid kasutavad tunnevad, et see lisab väärtust nende eludesse ning on hea teada, et me pakume veelgi paremaid kogemusi sadamatele ning nende külastajatele.“  Lisab Christian Elkrog, Harba looja.

Euroopa on pardal

100 sadamat ei ole eesmärk iseenesest, vaid samm suunal pakkumaks merelistele vabadust minna kuhu süda soovib, muretsemata kaikohtade ja õige valuuta pärast. Seetõttu, rahvusvaheline meeskond teeb tööd sel suvel, et rakendus ka mujal Euroopas tööle hakkaks. Hetkel on rakendus saadaval inglise, taani, saksa, rootsi, norra, poola, eesti, leedu, prantsuse, hollandi, hispaania ja horvaatia keeles. Lähitulevikus on saadaval ka portugali keel, seega merelised siit ja sealt saavad teenust igal pool oma emakeeles.

Christian Elkrog täpsustab “Töötame hoogsalt sadamate pardale saamisega, et see merelistele võimalikult palju väärtust lisaks. Eesmärgiks on see, et meie lahendus oleks eelistatavaks makse vahendiks igal juhul, kui minnakse nädalavahetusel puhkama lähedal olevatesse sadamatesse või hoopiski pikematele kruiisidele Euroopas”.

Katkematu arendus

Rakenduse areng toetub sadamate ja mereliste arvamustele sellest, et kuidas nende elud kergemaks teha. Seega, ilmuvad uued ideed pidevalt, kui merelised ja sadamad erinevatest riikidest liituvad ning jagavad oma tagasisidet.

“Uusi ideid tekib pidevalt, kuna erinevused sadamate vahel on niivõrd suured, nii kohalikul kui rahvusvahelisel tasandil. Näiteks oleme märganud, et Saksamaa ja Poola sadamad on rohkem huvitatud sellest, et kliendid reserveeriksid koha ette, kui näiteks Taani sadamad“ ütleb Christian Elkrog.

iOS and Android rakendus

Lisaks maksmisele saavad merelised saata ka päringu kaikoha reserveerimiseks, mis kindlustab neile koha sadamas kui nad kohale jõuavad. Veelgi, alalise kaikoha omanikud saavad saata sadamale teateid andes neile märku, et nende koht on mingiks perioodiks vaba, seega saab sadam need kohad täis hoida, pakkudes neid uutele külalistele.

Teenuste valik on erinev igas sadamas, olenevalt sellest, mida antud sadam soovib. Harba rakendus on saadaval tasuta iPhone ja iPadi peal, samuti ka kõikidel telefonidel ja tabletitel mis kasutavad Androidi.

Koduleht – http://harba.co/
iOS rakendus – https://itunes.apple.com/dk/app/harba
Android rakendus – https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.harba.app

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.