Haven Kakumäe merenduskeskus toob Tallinna merepäevadele uued tuuled

Haven Kakumäe pressiteade, 12.07.2017

Haven Kakumäe merenduskeskus, mis on ühtlasi uusim väikelaevade sadam Eestis, pakub Tallinna merepäevade raames tegevusi kogu perele. Eksklusiivseimaks neist on võimalus meresõitu proovida kiire foiliva katamaraaniga.

Laupäeval, 15. juulil startivate merepäevade ajal saab Haven Kakumäel kaasa lüüa rohketes merelistes tegevustes. „Avapäeva kulminatsiooniks on meie sadamas merepäästeõppus, mille raames Politsei- ja Piirivalveameti lennusalk mängib läbi päästeaktsiooni merel. Kuidas asi laheneb ja millised sündmused täpsemalt õppe raames aset leiavad, näeb juba kohapeal,“ räägib Haven Kakumäe tegevjuht Neeme Kaarma juba sel nädalavahetusel eesootavast.

Ühtlasi edastas Kaarma üleskutse tulla Haven Kakumäele merepäevi nautima kogu perega, sest nende juures saab proovida purjetamist, kajakisõitu, aerulaua joogat, lohesurfi ning esmakordselt merepäevade ajaloos ka sup-sõitu lemmikloomaga.

„Kindlasti kõige adrenaliinirohkema merepäevade kogemuse saab esmakordselt Eestit külastava kiire foiliva katamaraaniga sõites, mille kiirus ulatub kuni 60 km/h. Tegemist on eluks ajaks meelde jääva kogemusega, kus alusel ongi vaid juht koos kaassõitjaga,“ tutvustab Eestisse saabuvat sensatsiooni Kaarma.

Haven Kakumäe merenduskeskuses toimuvad Tallinna merepäevad 15.-16. juulil. Tegevusi, kus kaasa lüüa, vaadata ja kuulata on nii merel, maal kui ka laval, alates kella 10.00st hommikul kuni õhtul kella 22.00ni välja.

Kaasa saab elada rannajalgpalliturniiridele kui ka rannatennise võistlustele. Laval pakuvad tasuta muusikalisi elamusi ansamblid Justament koos akadeemilise meeskoriga, Regatt, Marten Kuninga bänd Miljardid, Tanja Mihhailova, Red Hot Chilli Poppers, Marie ja Raul Vaigla, Frankie Animal ja ansambel HU?. Maha peetakse merepäevade esimene rahvusvaheline veesõidukite Speed Race ehk kiirussõit. Loomulikult saab nautida mere lähedust, promenaadi ja maitsvaid toite ja seda Eesti kõige uuemas ja ilusamas merenduskeskuses.

Haven Kakumäele saab kõige mugavamini:

  • Bussiga nr 21; 41; 42. Kesklinnast tulles tulge maha peatuses Lesta
  • Merepäevade ajutise bussiga nr 81, peatus Kakumäe sadam
  • Autoga tulles saab parkida sadamas selleks ettenähtud kohas
  • 15. juulil saab kasutada Haven Kakumäe merenduskeskusesse jõudmiseks Noblessneri sadamast väljuvat meretaksot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.