Fotonäitus #365seaviews Vabaduse väljaku tunnelis

Mereteemaline näitus toob lakooniliste võtetega esile Eesti ranniku detailiderohkuse ning suhestab selle argipäevaeluga.

16.08.2016, TALLINN. Vabaduse väljaku tunnelis avatakse 19 augustil fotonäitus #365seaviews. Näituse kontseptsioon on järjestikku seatud 33 merefotost moodustatud lint, mis saadab vaatajat ja moodustab aastaaegade tsükli.

webDSC_4262

Eksponeeritavad tööd on valitud 365 foto seast, mis valmisid aasta vältel iga päev merd pildistades ühest ja samast kohast Harku vallas asuva Vääna-Jõesuu rannas.

Fotode autor Yulia Bogacheva:

“Olen väga õnnelik oma esimese suurema Eestis valminud näituse puhul. Näitus suhtleb vaatajaga kahel ideelisel tasandil. Esimene tasand on Eesti merejoone ilu toomine linnainimese juurde. Meri laskub maa-alusesse tunnelisse, et tuletada ruttavatele inimestele meelde vajadusest teha paus ja pöörduda looduse poole. Tähelepanelikule vaatajale pakub näituse teine tasand minu uurimust argipäeva monotoonsuse ja detailirohkuse vahekorrast.”

Näituse pidulik avamine toimub 19 augustil 2016 kell 19:00. Näitus on üleval kuni 23 oktoobrini 2016.

Yulia Bogacheva on kutseline fotograaf kogemustega kunsti-, äri-, sotsiaal- ja meediaprojektide elluviimisel. Erialase hariduse saanud Moskva A. Rodchenko nimeline fotograafia ja multimeedia koolist ja Moskva kinoinstituudi (VGIK) operaatorite teaduskonna fotokoolist. Venemaal olid Yulia koostööpartneriteks Radisson, Samsung, BNP Pari Bank, teater “Moskovskaja Operetta”, heategevuslik fond “Nastenka” jt.

Aastast 2013 elab Yulia Eestis, võtab fotograafina aktiivselt osa laste fotoagentuuri Kid.Report, erivajadustega laste abistamise fondi “Eriline Maailm”, festivali “Avatud mänguväljad” ja teiste lastega seotud organisatsioonide tegevusest.

Kontakt:

Yulia Bogacheva
365seaviews@gmail.com, +372 5889 2464
http://tiny.cc/365seaviews

Fotod veebi- ja trükikvaliteediga:
https://drive.google.com/folderview?id=0B1S596ePs-9CQzdyOFJNbmwzVzA&usp=sharing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.