Merekultuuriaastat alustame merelise naljaraamatuga!

Hooandja portaalis trükiste kategooria alla ilmus täna uus projekt, mille eesmärgiks on välja anda kogumik, kuhu ajakirja Meremees kunagine pikaaegne kaastöötaja ja peatoimetaja Märt Kullo koos heade sõpradega mitmete aastate töö tulemusena on head merelised ja muidu vesised lood kokku kogunud.

See on trükis, millesse on kogutud mere- ja veeteemalised nalja- ja pilalood. Kokku on kogutud ligi tuhat naljalugu, anekdooti ja muud vestet, mida nii endale hea ajaviiteks kui ka teistele lugemiseks. Sobib nii täiskasvanutele kui lastele. Meremeestel hea kaasa võtta ja puhkehetkel lapata. Muiata ja naerda saab palju.

Märdi naljaraamat

 

Raamat tuleb pehmekaaneline, 248 lk paks. Sisu must-valge, kaaned värvilised. Sees ka Roman Matkiewiczi karikatuurid. Trükikojast tuleb veebruari teises pooles.

Loe lisa Hooandja.ee-st ja toetades saad samuti ühe või mitme eksemplari võrra rikkamaks, millega oma õhtuid lõbusamaks lugeda ja saad teistega koos naerda!

NB! Hooandjasse saab logida ka oma Facebook-paroolidega.

Kui projekt õnnestub ja ühisel jõul saame naljaraamatu esimese osa toetajatele jagatud ja ülejäänud poelettidele, võib ka sellele järg tulla.

Ilusat merekultuuriaasta jätku!

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.