Esimestel klubiliikmetel vabatahtliku merepääste baaskoolitus läbitud

ESS Kalev Jahtklubi pressiteade, 25.11.2014

DSC_5273_small

20.-23. novembril toimus klubiliikmetele vabatahtliku merepääste baaskoolitus. Eks osavõtjad saavad ise muljetada, aga tänu talvisele ilmale ja koolitajate nõudlikkusele oli nende päevade läbimine üsna raske nii füüsiliselt kui ka psühholoogiliselt. Merepäästjad peavadki sageli tulema toime ekstreemsemates tingimustes, mis eelnevat koolitust, treenitust ja tunnetust nõuab. Kõik see kokku loob ka usalduse.

DSC_5449_small

Loodud on ka MTÜ Tallinna Vabatahtlik Merepääste, mille liikmed koolituse läbinud nüüd on ja mille alt hakkab uus vabatahtliku merepääste üksus tegutsema. Üksus hakkab koos Viimsi vabatahtlike merepäästjatega katma Tallinna ja selle ümbruse mereala.

sar_small

Kindlasti tasub nendel, kes tunnevad soovi panustada ja pääseda kevadisele baaskoolitusele, juba nüüd ühendust võtta, sest koolitusele pääseb kolmest jahtklubist (Kalev Jahtklubi, Tallinna Jahtklubi ja Noblessneri Jahtklubi) vaid 16 inimest. Ka talvisel hooajal toimuvad täiend- ja erikoolitused ning iga purjetaja saab panustada vastavalt oma võimalustele ja tulla ühingu liikmeks ka siis, kui ei ole võimalik kas ajaliselt või vanuse tõttu kuuluda otseselt otsingu- ja päästetöid teostavasse üksusesse.

Kontakt: +372 52 33308

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.