Mati Sepa meeskond võitis Tallinn Open Cup’i

26.-27. juulil toimus Tallinnas, Pirital kõrgetasemeline rahvusvaheline match race regatt Tallinn Open Cup, kus oli osalejaid Austraaliast, Uus-Meremaalt, Kreekast, Rootsist, Lätist, Soomest ja Eestist.

Tallinn Open Cup

Mõlemal päeval olid kõrgrõhkkonna ja kuumuse tõttu väga vaiksed tuuleolud ning mõlemal päeval oldi sunnitud esmalt kaldal ootama mitu tundi. Laupäeval saadi peetud siiski 11round robin’i läbisõitu 14st seni kuni tuul taas vaikis. Pühapäeval oodati kaldal neli tundi ja kui nõrk briis saabus, püüti jätkata round robin‘iga, kuid tuul oli siiski liiga muutlik ja lõpuks vaikis sootuks.

Ülipingelise võistluse võitis Mati Sepp Eestist, kelle meeskonnas olid Madis Ausman, Andrus Aavaste ja Piret Pomerants. Teisele kohale tuli Andreadis Stratise tiim Kreekast ja kolmandaks Antti Luhta meeskond Soomest.

Tallinn Open Cup 2014 tulemused:

1. Mati Sepp (Eesti) – match race’i maailma edetabelis 23. kohal
2. Stratis Andreadis (Kreeka) – maailma edetabelis 110. kohal
3. Antti Luhta (Soome) – maailma edetabelis 25. kohal
4. Matthew Jerwood (Austraalia)
5. Reuben Corbett (Uus-Meremaa)
6. Hampus Appelgren (Rootsi)
7.-8. Aleksander Karboinov (Eesti) / Heino Elnionis (Läti)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.