Deniss Karpak purjetab EUROSAF Meistrite Karikasarjas kolmandal kohal

Eesti Jahtklubide Liidu pressiteade, 11.05.2013

Deniss KarpakEilsetes vaiksetes tuultes said meie purjetajatest võistelda vaid Deniss Karpak ja Lauri Väinsalu. Laser Standardi ja Laser Radiali rajal tuule vähesuse tõttu sõite ei saanud pidada.

Deniss Karpak (KST) võttis tänastes sõitudes finiši 34na, 11na ja 8na ning on läinud kokkuvõttes 60 mehe seas 3. kohale. Samuti Finn klassis võistlev Lauri Väinsalu (ROPK) aga sai kirja resultaadid 51, 12 ja 33 ning paikneb 17. positsioonil. Juhtpositisoonile on tõusnud britt Ed Wright.

Laser Standard klassi kuldgrupis on Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) kuue peetud sõidu järel 16. kohal. Liidriks on austraallane Tom Burton.

Laser Radial klassis on kuue sõidu järel Anne-Mari Luik (ROPK) 24-s ja Anna Pohlak (TJK) 27-s. Esikohal paikneb iirlanna Annalise Murphy.

Finn ja Laser Radial klassid seilavad avaseeria sõite ühes grupis. Laser Standard klass jätkab homme kuni kuut sõitu sisaldavat kuld- ja hõbegrupi sõitude seeriat, kuhu võeti kaasa kvalifikatsiooniseeria punktid. Regati kolmas etapp moodustub pühapäevasest finaalsõidust, kuhu pääsevad kuus paremat, võttes sinna kaasa avaseeria lõppkoha.

Garda Trentino Olympic Week’i kodulehekülg ja tulemused: http://www.velagardatrentino.com/cId/113/ct/OlympicWeek2013/idPm/1901/pagina.aspx

EUROSAF Champions Sailing Cup koosneb viiest etapist: Garda Trentino Olympic Week nime kandev võistlus Itaalias Riva del Garda’s 8.-12. mail, Delta Lloyd regatt Hollandis Medemblik’is 21.-25. mail, Sail for Gold regatt Suurbritannias Weymouth’is ja Portland’is 8.-12. juunil, Kieler Woche regatt Saksamaal Kiel’is 22.-26. juunil ning finaaletapina ühtlasi Euroopa purjetamishooaja lõppu tähistav Semaine Olympique Francaise nimeline võistlus Prantsusmaal La Rochelle’is 9.-13. oktoobril.

EUROSAF Champions Sailing Cup kodulehekülg: http://championscup.eurosaf.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.