Looduse Omnibuss kutsub purjetamise huvilisi esmaspäeva õhtul Rahvusraamatukokku

2012. aasta suvel võistles Eesti avamerejaht St. Iv maailma uhkeima purjelaevastikuga avamereregatil The Tall Ships Races 2012 Atlandi ookeanil, Keldi merel ja Biskaia lahel. Peatuti Prantsusmaal, Hispaanias, Portugalis ja Iirimaal. Kolme kuu jooksul seilati üle 7000 meremiili ning kogeti palju huvitavat, toredat, hämmastavat ja muidugi lummavat avamerd.

Oma seiklustest räägivad ning pilte ja videosid näitavad kapten Margus Zahharov, Linda Marie Ormus, Madis Rallmann. Õhtu muusika on Villu Veskilt, kellel on sel suvel koos St. Iv’i meeskonna ning Eesti Noorte Purjeõppeseltsiga ühine plaan kutsuda suur osa sellest vägevast purjelaevastikust Saaremaa merenädala avamisele.

Hind õpilastele, tudengitele ja pensionäridele 1 EUR, täiskasvanutele 2 EUR

Vaata otseülekannet: http://www.looduseomnibuss.ee/otse

Looduse Omnibussi ettevõtmisi toetavad Eesti Energia ja KIK.

Info www.looduseomnibuss.ee

Vaata ka STA Estonia plaane selleks aastaks ning regatis osalevate purjelaevade toomise kava Saaremaa merenädala avamisele:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.