Anna Pohlak sai Laser Radial klassi alla 21 aastaste EM-il 6. koha

Eesti Jahtklubide Liidu pressiteade, 25.08.2012

Anna Pohlak (Riina Ramst)
Anna Pohlak (Riina Ramst)

Belgias Nieuwpoortis toimusid käesoleval nädalal naiste Laser Radial paadiklassi ning meeste Laser Standard klassi alla 21 aastaste Euroopa meistrivõistlused. Anna Pohlak lõpetas tiitlivõistlused tubli 6. tulemusega.

Laser Radial klassis purjetav Anna Pohlak (Tallinna Jahtklubi) seilas terve nädala vältel stabiilselt headel kohtadel nii esikümnes kui teises kümnes. Eilse ehk regati eelviimase päeva tulemustes oli Anna tõusnud kokkuvõttes teisele kohale. Täna ülitugevas tuules ja suurtes lainetes peetud viimane sõit Annale ei istunud ja täna saadud 41. finišikoht tähendab üldkokkuvõttes väga tublit 6. kohta. Laser Radialil võistles kokku 62 purjetajat.

Laser Standard klassis purjetanud Andres Idnurm (Rein Ottosoni Purjespordikool) lõpetas regati 104. kohaga. Laser Standard klassis purjetas kokku 113 purjetajat.

Laser Radialil tuli kullale hollandlanna Michelle Broekhuizen belglanna Emma Plasschaerti ning prantslanna Pernelle Michoni ees. Laser Standard klassis on värskeks Euroopa juunioride meistriks itaallane Francesco Marrai, hõbeda võitis montenegrolane Milivoj Dukic ning pronksi itaallane Luca Antognoli.

EM-i kodulehekülg ja tulemused: http://www.eclaseryouth2012.be/ECLaseryouth/eccontroller/home

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Tallinna Sadam, Starter, Vopak E.O.S., Eesti Loots, Matek, LTT, Marinepool, NG Investeeringud ja Planestar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.