Pilte merepäästeõppuselt

17. mail toimus Tallinna lahel NATO egiidi all rahvusvaheline merepäästeõppus „Bold Mercy 2011“, kus harjutasid koostööd Eesti, Soome ja Rootsi merepäästega tegelevad ametkonnad. Õppuse stsenaariumi järgi puhkes reisilaeva „Victoria I” autotekil tulekahju, mille tagajärjel said inimesed vigastada. Päästeüksuste ülesandeks oli koostöös laevameeskonnaga inimeste otsimine ja päästmine veest, tulekahju kustutamine, reisijate evakueerimine, vigastatutele abi osutamine ja nende haiglasse toimetamine.

Rahvusvaheline merepäästeõppus Tallinna lahel 17. mail

Rahvusvaheline merepäästeõppus Tallinna lahel 17. mail

Rahvusvaheline merepäästeõppus Tallinna lahel 17. mail

Fotod: Jaan Rõõmus, vaata lisapilte siit.

Loe lisa Politsei eelinfost, vaata ka TV3 saatelõiku

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.