Mereblogi jõulutervitus!

Mereblog soovib oma lugejatele rahulikke jõule ning edukat 2011. aastat!

Jõulud Kongos
Raivo jõulud Kongos

Meremehe jõulud võivad igal aastal olla erinevad. Kord võtad need vastu pakasega kaugel Põhjas, järgmisel aastal aga palavas troopikas, kolmandal aastal satud vihmasesse Eestisse, neljandal aastal lööd rummiklaase kokku tormisel Vaiksel ookeanil. Seetõttu on meremehe elu huvitav ja mitmekülgne. Ma ei tea ühtegi tuttavat, kes oleks kahetsenud merekooli või -akadeemiasse astumist ja selle lõpetamist.

Selle aasta jõulupildi saatis Eesti meremees, kes veedab saabuvad jõulud Kongos. Nagu näha, siis ka seal ei olda ükskõiksed pühade vastu. Jõulupuud ei saa piirata ainult kuuse, nulu või männiga, sobib selleks ka täitsa tavaline palm…

One thought to “Mereblogi jõulutervitus!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.