Hinnakirja ja sõidusoodustuste kehtestamine avalikul liiniveol Kuivastu-Virtsu, Rohuküla-Heltermaa ja Sõru-Triigi parvlaevaliinidel

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium on avalikustanud eelnõu “Hinnakirja ja sõidusoodustuste kehtestamine avalikul liiniveol Kuivastu-Virtsu, Rohuküla-Heltermaa ja Sõru-Triigi parvlaevaliinidel” ja on saatnud selle kooskõlastamiseks.

Eelnõu kohta saab arvamust avaldada, saates arvamuse eelnõu seletuskirjas nimetatud vastutavale ametnikule.

Link eelnõule: http://eoigus.just.ee/?act=6&subact=1&OTSIDOC_W=300255

One thought to “Hinnakirja ja sõidusoodustuste kehtestamine avalikul liiniveol Kuivastu-Virtsu, Rohuküla-Heltermaa ja Sõru-Triigi parvlaevaliinidel”

  1. Tiheda liiklejana Heltermaa-Rohuküla liinil tervitan vastuvõetud muudatust. Minu nägemusel on tegemist veidi pooliku lahendusega… aga kui tervet ei jõua, siis tehke poolgi. Loodetavasti antud 3.0 koefitsiendi kaotamine veokatele kaotab ühtlasi ka esmaspäeva varahommikusel praamil veokite ummiku ja varased mandrile tööleruttajad saavad kõik peale. Kuigi ma kardan, et ka see 1.5 koefitsient võib osaliselt takistama jääda sujuvamat liiklemist. Lisaks oleks võinud allapoole tuua ajalist piirangut (näiteks kehtiks koef. pühap õhtul kuni 20:00 vms). Teine punkt mis mind ammu imestama paneb on jalgrattad. Riik doteerib mitmeid erinevaid transpordiliike Eesti vabariigis kuid pea ainus, kus peab ratta kaasa võtmise eest maksma on suuuuuuuur praam. Rääkimata elektriraudtee rongidest lubab isegi Sebe bussifirma jalgratta tasuta kaasa võtta… aga suur praam, kus ruumi maa ja ilm, ei lase niisama jalgratast kaasa võtta. Mõtlemisainet veel jätkub. Reisijapileti hind tunub samuti ebamõistlikult kallis proprtsioone vaadates, aga sellest ei saa valjusti rääkida, sest siis proportsioonide parandamiseks tõstetaks muid hindu, mitte ei langetataks reisija hinda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.