Mereteemalised üritused sellel aastal

Aasta number on 2010 ning sellel aastal toimuvate mereürituste organiseerimised juba käivad. Aeg on planeerida oma puhkused ja tegemised. Nendel üritustel saavad kokku hea tuju, meeldivad üllatused, vanad sõbrad ning uued kohtumised. Kuskilt ei puudu küpsetatud kala, vanad laevad, huvitavad lood, hea muusika ning tilgake rummi.

Soomlaste paadimessil on eestlased alati käinud. On mida vaadata. Vene 10 Båt, Soome suurim paadimess, toimub Helsinki Messikeskuses 13 – 21 veebruaril.

Rohkem infot messi kohta leiab Soome Messikeskuse veebilehelt.
Vaata eelmise aasta paadimessi pilte siin.

——————————————————-

Tallinnas on mõistus taas kodus ning traditsiooniline paadimess toimub taas ühe katuse all. Meremess 2010 ootab külastajaid Eesti Näituste AS messikeskuses 5 – 7 märtsil. Loe täpsemat infot ürituse kohta siit. Eelmisel aastal toimunud paadimesside pildid: meremess 2009 ja merevärav 2009.

——————————————————-

20. mail toimub kolmandat korda Euroopa Merepäev. Möödunud kahel aastal on selle päeva raames olnud huvilistel võimalik külastada erinevaid laevu Admiraliteedi basseinis ning osa võtta mereteemalisest konverentsist. Kooliõpilased on külastanud Tallinna sadamas seisvaid kruiisi- ja reisilaevu. Eelmise aasta Euroopa Merepäeva pilte saad vaadata siin.

——————————————————-

Tallinna Merepäevad 2010 toimuvad taas juba armsaks saanud sadamates: Lennusadamas ja Admiraliteedi basseinis. Toimumisaeg 16 – 18 juuli. Merepäevade täpsem kava tuleb üles siia lehele. Eelmise aasta merepäevade pilte võid vaadata siin.

——————————————————-

Ükski suvi ei lähe mööda mereürituseta Saaremaal. Nii ka seekord. Kuressaare Merepäevad leiavad aset 6 – 8 augustil. Eelmise aasta ürituste pildid panin üles siia.

Hakkame siin kajastama ka teiste Eestis toimuvate mereürituste infot. Kui leiad, et Sinu kodukandi üritust pole mainitud, siis saada meile selle kohta vihje aadressile info@mereblog.com.

Kõik üritused lähevad üles ka Google’i kalendrisse – https://www.mereblog.com/calendar/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.