Vahemere piraadid on hakanud tegutsema

 Kui meedias kirjutatakse ikka ja aina piraatidest Aafrika ja Aasia piirkonnas, siis nüüd üks uudis siia ka Vahemere äärest. Nimelt on rünnaku ohvriks langenud Iisraeli millionäri Jonathan Leitersdorf'i 36 miljonit USD maksev jaht TIARA.

Porto Vecchio lähedal (Korsika saar) ründas jahti neli maskides prantsuse keelt korsika murdega rääkivat meest, kes said saagiks ligi 200'000 USD. Kapten ja 9 külalist pidid loovutama oma rahakotid ja väärtesemed, samuti tehti tühjaks seif.

Rööv toimus 10 minuti jooksul, mille ajal röövlid ei kasutanud vägivalda ega teinud ühtegi lasku kaasaolnud relvadest.

Info leitud YachtingWorld'ist.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.