Segway Leedu politsei teenistuses

Tänases Eesti Päevaleht Online's kahtlustab Meelis Atonen linna kokkumängu Segway maaletooja, osaühinguga Super Segway Eesti. Paar nädalat tagasi üllatas Palangas rattaga ringi sõites kohalik politsei meid oma moodsa ja popi transpordivahendiga. Esimene mulje oli naljakas… eriväed kaherattalisel. Riietus tundus olevat koheselt rünnakusse minekuvalmis. Selliseid aparaate laenutati Palanga tänavatel ka välja kõrvuti teiste kahe- ja neljarattaliste inimjõul liikuvate sõiduvahenditega.

IMG_6575

Foto: Dan @ juuni 2008 

Youtube'st leitud video Palanga politseist Segway'ga tänavatel vuramas.

One thought to “Segway Leedu politsei teenistuses”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.