Uue sadamaseaduse eelnõu versioon e-Õiguses üleval

Huvilistel on võimalik tutvuda uue sadamaseaduse eelnõu versiooniga e-Õiguses.

Dokument asub siin – e-Õigus.

14.03.2008

Täna allkirjastas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts Sadamaseaduse muutmise eelnõu, mis loob soodsa raamistiku suurte ja väikeste sadamate arenguks ning annab õigusliku aluse veepealsete tuuleparkide ehitamiseks.

„Tegu on olulise seaduseelnõuga, mis võimaldab senisest paremini hallata ja arendada kõiki Eesti sadamaid, nii suuri, kui väikeseid. Eelnõu veepõhja kasutamist reguleerivad sätted loovad aga õigusliku aluse veekogude põhja kasutamiseks," selgitas Juhan Parts. "Kohalikud omavalitsused ja ettevõtjad saavad nüüd rannikul ja rannavetes senisest paremini tegutseda. Usun, et saame sadamad korda ja merre kerkib juba lähitulevikus nii mõnigi tuulepark," ütles minister. Samuti seadustatakse Eesti rannikualadele omaste paadisildade ja lautrite ehitamine.

Loe edasi Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi kodulehelt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.