Uuenes kipper.ee koduleht

Väikelaevnikute lemmikleht www.kipper.ee uuendas oma versiooni, mis sisaldab nüüd palju rohkem võimalusi ja informatsiooni.

Olemas on ka sisu vanalt veebilehelt: müügiportaalide loend, kalkulaatorid, viited klubidele ja projektidele, samuti viited kehtivale seadusandlusele. Ka on esitatud nimekiri väikelaevnike koolitajatest Eestis ja teenusepakkujatest, kes nö vesiseid teenuseid pakuvad. Uudisena on lahti kirjutatud teemad mereraadiosidest ja hädaabist merel. Kokkuvõttev info on ära toodud keskkonnakaitse kohta.

Veebilehele lisavad väärtust viited navigatsioonimärgistuse ja toodrite andmekogule ning sadamate registrile. Väikesadamate info on kättesaadav päringuna veebilehelt marinas.nautilus.ee. Mugavust lisavad vasakusse menüüsse paigutatud kiirlingid olulisemate väikelaevandust puudutavate veebilehtideni.

Uus keskkond võimaldab teha huvilistel kaastööd uudiste ja KipperWiki artiklite kirjutamise näol ning pidada oma blogi. Registreerunud kasutaja saab mobiiltelefoniga saata MMS-sõnumi vastavasse pildiblogisse. Soovi korral saab kasutaja luua ka oma pildialbumi.

Lisaks merendusteemaliste veebilehtedele Mereblog ja Kipper.ee tegutseb eelmise aasta sügisest ka Marine24 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.