Torm kahjustab laeva ja kapten on vigastatud

     Eelmisel nädalal suunas Falmouth'i Coastguard oma abi MV Horncliffile – mis on külmutatud konteinereid vedav laev. Alusel oli kolm inimest vigastatud, kellest üks oli kapten. Laev kaotas tormistel vetel 60 konteinerit üle parda. Alus oli 362 kilomeetri kaugusel Isle of Scilly 'st. Laeval oli 31 inimest.

    MV Horncliff'i meeskond teatas Falmouth Coastguard'ile, et laev kaotas kõik kauba tekilt aga suudab väga tormisel veepinnal püsida. Meeskond teatas veel, et laeva kapten on saanud kõige tugevamaid vigastusi.

    Arvatakse, et laeva kaubaks olid banaanid ja melonid, kuid see informatsioon on veel kinnitamisel. Laev tuli Moin'i sadamast ja suundus Dover'i sadamasse, kuid võib suunduda Antwerpeni sadamasse.

IMO number : 8912041
Name of ship : HORNCLIFF
Call Sign : ELOV9
Gross tonnage : 12887
Type of ship : Refrigerated Cargo Ship
Year of build : 1992
Flag : Liberia
Status of ship : In Service
Last update :

2007-04-17 

 

www.Shipspotting.com

One thought to “Torm kahjustab laeva ja kapten on vigastatud”

  1. The vessels position is currently too far for a helicopter transfer and the crew have been asked to turn the vessel towards Southern Ireland to allow a UK rescue helicopter, to make the transit. The winds locally are north westerly, force 9 with showers of sleet and a heavy swell. The seas are currently measuring between 20 and 30 foot which will make any evacuation from the deck very hazardous.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.