Kas suletakse ka Mõntu-Ventspilsi laevaliin?

Mõntu-Ventspilsi liinil opereeriv SSC Ferries on teatanud, et ei kavatse toetuseta jätkata liini, mis töötab kahjumiga. Hetkel on Ventspilsi sadam kuulutanud välja riigihanke leidmaks operaatorit SSC Ferries poolt 2005. aastal avatud laevaliinile.

SSC Ferriese juhataja Anu Lomp selgitas, et ettevõte ei olnud enam nõus kahjumlikul liinil jätkama. Et lätlased olid liini jätkumisest huvitatud, otsustas sadam seda doteerida ja kuulutas välja hanke operaatori leidmiseks. “Me ei ole nii suur firma, et saaksime pikalt kahjumiga töötada,” lausus Lomp.

2006. aastal oli SSC Ferries'e kahjum üle seitsme miljoni krooni. Hetkel ei ole veel teada, kui suurt dotatsiooni Ventspils hanke võitvale operaatorile pakkuma hakkab.

Kas suletakse ka see laevaliin nagu see juhtus Sillamäe-Kotka laevaliiniga ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.