Mighty Servant 3 naaseb

Mighty servant 3 oli avatud tekiga laev, mis oli võimeline vedama raskeimaid ujuv-platvorme. Eelmise aasta detsembris uppus laev Angoola ranniku lähedal. Nüüd, ligi aasta hiljem, naaseb Mighty servant 3 Dockwise laevastikku. Laev üritatakse täielikult taastada 2008. aasta lõpuks. Dockwise ja Grand Bahama Shipyard sõlmisid lepingu, kus Mighty servant 3'le tuleb järgi puksiir, mis viib ta üle Atlandi ookeani Kaplinnast Bahama saartele. Laev peaks Bahama saartele jõudma 1. veebruariks 2008.

Laeva uppumise põhjuseid uuritakse veel ja tervet raporti pole avaldatud.

 

Cargolaw.com 

One thought to “Mighty Servant 3 naaseb”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.