Meremess 2007 pildis

Sellel nädalavahetusel toimus Eesti Näitused messikeskuses Mere- ja vabaajamess 2007. Eelmiste aastatega võrreldes suuremad messiruumid näitavad firmade kasvavat huvi tutvustada merehuvilistele oma tooteid. Ootame ära statistika külastatavuse kohta – kas oli rohkem huvilisi kui eelmisel aastal. Priit võtab kenasti messi siin kokku.

b-hall a-hall b-hall 5bella boats meri-liis2 löö mind kas ostame ära VA boks 5 azimut 43 azimut 43 seest

Ülejäänud pildid leiad siit: http://www.flickr.com/photos/kopamees/sets/72157600006760657/

Alo pilte võib vaadata siin: http://www.nagi.ee/photos/AloK/sets/11214/

Meremess 2007 on kajastatud ka saates "Mootorite maailmas". Vaata videot siin.

9 thoughts to “Meremess 2007 pildis”

  1. Postimehes Küllike Rooväli kirjutab: Meremess tõi kokku kõik, kel huvi vee peal liikuda. Rahvast oli murdu, kaubeldi, osteti nii paate kui varustust. Kui võrrelda üritust Soome kuulsate meremessidega, võib juba rõõmustada – messist hakkab saama tõeline sündmus, eestlane tahab taas merele. Tundus, et kõik olid kohal. Aga ei. Selgus, et Eestis pole ühtki sadamat. Ei ole ka ühtegi rannaküla ega talu, kes ootaks meritsi külalisi, kellele pakkuda majutust ja muid teenuseid. Soome messil kutsub iga küla ja sadam sind külla. Samuti polnud näha Eesti tärkava merekultuuri võrseid. Polnud vanalaevasõpru (kes tegelikult ju olemas) – ei rannarootsi laevaehitajaid, lodjamehi, purjelaevaomanikke ega meremuuseumi. Ainsa hea näitena jagasid veeteede amet ja Pärnu veepolitsei lahkelt teavet meresõidureeglite, kontrolli ja merekaartide kohta. Ahoi, sadamad ja mererahvas, kus te olete!? Need, keda teie tegevus huvitab, olid kohal. http://www.postimees.ee/190307/esileht/arvamus/250624.php

  2. Lisaksin omaltpoolt, et puudu olid puupaadid, purjekaid vähe, oli vaid üks väikelaevakoolitaja, üks mereajakiri, puudus MEREakadeemia, enamik eestimaiseid väikelaevatootjaid, kohale ei tulnud ka kaardimüüjad Gotta ning Belgei. Ei näinud merepäästjaid (päästeamet? piirivalve? merepäästeühing?)

    Kas messiruum oli liiga kallis?

    Vanalaevasõbrad korraldavad oma ürituse: Admiraliteedi Merepäevad suvel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.