Fryderyk Chopin’ist parimad fotod

Külastasin ükspäev Meremuuseumi vanalinnas ja leidsin FC kohta üht-teist. Ja paar nädalat hiljem sain fotokogu hoidjalt kaks väga head fotot.

Parem poord Vasak poord

Väga unikaalsed fotod, internetis Fryderyk Chopinist selliseid ei olegi, kus tervelt pildile mahtunud. Mu mälestustes üks on: Fr.C8. Ja oletatav pilt ka siin: Baaslaev valvsa pilgu all. Ning mudelist postkaart. Sõsarlaevu leidsin samuti: Fotopank vanadest kalalaevadest. Aga ei midagi nende kahega võrreldavat.

Siinse postitusega lõpetan ka šopäänisaaga, mis 10 aastat tagasi sai üle elatud. Mälestuste ülespanemisel sai sisestatud ligi sada postitust. Idee pärineb tegelikult Danilt, Mereblog saigi alguse sellest, et tal oli plaan oma merereiside mälestused üles panna, alustades praktikareisist (kes seda oskas arvata, mis Mereblogist tegelikult välja kujuneb).

Lõpp Fr.C. Kui keegi just ei ärka ja mulle ta kohta veel midagi ei saada…

I Like Chopin. Fr.C1

Mairold

meremees ja sulesepp

2 thoughts to “Fryderyk Chopin’ist parimad fotod”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.