“Crocodile Hunter” Steve Irwin on surnud…

Täna varahommikul hukkus dokumentaalfilmi võtete ajal üle maailma tuntud krokodillide jahtija Steve Irwin. Õnnetus juhtus Suures Vallrahus (Great Barrier Reef) Austraalia idaranniku ääres. Saatuslikuks sai astelrai torge rinda, mille tagajärel, arvatakse, Steve’i süda seiskus.

Täna õhtul tõstan pitsi mehe auks, kes on maailmale tõestanud, et metsikute loomadega on võimalik suhelda ka relvi kasutamata. Olen “fännanud” tema filme juba aastaid. Kunagi sai spekuleeritud, et see mees vanadusse ei sure…

www.gonomad.com

Delfi.ee võiks osta omale mõne atlase:

Päästeametnike sõnul tegi Irwin Lääne-Austraalia vetes parajasti filmivõtteid, kui õnnetus juhtus. Kohale lennanud päästekopteri meeskonnal ei olnud muud teha, kui konstanteerida surma.

Queensland, kus õnnetus aset leidis, ei asu Lääne-Austraalias.

Irwin was in the area to film pieces for a show called “The Ocean’s Deadliest” with Philippe Cousteau, grandson of Jacques, according to Irwin’s manager and friend John Stainton. But weather had prevented the crew from doing work for that program, Stainton said, so Irwin decided to do some softer features for a new children’s TV show he was doing with his daughter, Bindi.

“He came over the top of a stingray that was buried in the sand, and the barb came up and hit him in the chest,” Stainton said.

Wildlife documentary maker Ben Cropp, citing a colleague who saw footage of the attack, told Time.com that Irwin had accidentally boxed the animal in. “It stopped and twisted and threw up its tail with the spike, and it caught him in the chest,” said Cropp. “It’s a defensive thing. It’s like being stabbed with a dirty dagger.”

One thought to ““Crocodile Hunter” Steve Irwin on surnud…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.