Cilicia Pirital pildis

Cilicia CILICIA kõigub. Ja kõigub hästi. Tallinnasse saabus laev Stockholmist. Julged mehed. See pilt on muideks kokku pandud kolmest fotost kasutades autostich‘i. uued 138uued 137uued 133 Purjelaeva juhtimine toimub ainult nende kahe roolisambaga, mis on otstega kinnitatud kere külge. See tähendab seda, et merel olles on 24/7 2 meest "rooli" taga. Nii nagu vanasti. Pidevalt pidi probleeme nendega olema. Seepärast on ka varurool alati pardal. Kui jama tekib, siis tuleb oma jõududega merel see ära parandada… olenemata ilmast.

2 thoughts to “Cilicia Pirital pildis”

  1. Piiterisse saabused vahetab Kiliikia meeskond kaks roolilehte ühe keskse vastu, et jõgedes ja lüüsides kiiremini ja ohutumalt liikuda saaks, nimelt on neil tähtaeg kukil – 21. septemberiks, riigi sünnipäevaks tahavad nad kodus olla, seega tuuleb korralik võidujooks ajaga mööda volgat.

  2. Seda ma imestasin isegi, et kuidas nad jõgedel hakkama saavad? Purjede ja ürgaegse rooliga sutt raske vist. Tegelikult on ka neil VOLVO Penta mootor ka peal. NII, ET ANDKU HAGU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.