Tilgu sadam pildis

uued 196

Päikeseloojang Tilgu sadamas. Poleks Kaidot, poleks näinud ega käinud :)
uued 201

Slipp, mida mööda võimalik vette lasta oma paat. Täitsa tasuta veel. Kuid ei tasu teha nii nagu seda tegi vee pealt tulnud paadiseltskond, kus kahest mehest koosnev meeskond oleks saanud minu käest peaauhinna ohtliku meresõidu praktiseerimise eest. Puudusid päästevestid, kummipaadis ainult ridvad ja aer. Maa peal seistes tundus nagu oleks ka see kõikunud. Promillipoisike polnud väike. Õnneks tuli kolmas mees oma mootorsõidukiga seltsimeestele järgi. Koos upitati kummipaat autokatusele kõikumise saatel.

uued 202

Koht pea ees vettehüppamiseks. Mis põhjas on, ei tea. Loe ka seda.

uued 203

Õnneks ei pea paati pea kohal tassima, vaid pääseb ka autoga veele lähemale.

3 thoughts to “Tilgu sadam pildis”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.