Käsmu Merepäev pildis

uued 001

8. juulil peeti Käsmu Meremuuseumi hoovis merepäev. Selle korraldajaks väsimatu Aarne Vaik koos abilistega.

uued 038

Videolõik Turovski esinemisest.

Suurepäraste loengutega astusid üles Aleksei Turovski ning Jüri Elken. Ereda päikese tõttu ei olnud võimalik kasutada planeeritud sülarit ja projektorit. Kõne pidajaid see ei heidutanud. Pliiats ja paber ei ole neile võõras nagu joonistuste pealt on näha. Tundus, et selle paari tunni jooksul õppisin ma Läänemerd tundma rohkem kui viimase 10 aasta jooksul olen jõudnud lugeda.

uued 040uued 074uued 045
Supp oli lihtsalt suurepärane, mis sundis mitmeid külalisi teisele portsule järgi minema, mina nende hulgas. Peale suppi oli võimalik ka suitsuahjust kala maitsta. Uhtna puhkpilliorkestri poolt mängitud muusika mõjus nostalgiliselt…
uued 084
uued 083
uued 052

Veel pilte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.