Fr.C57: Sisetööd kaifi all

10. juuli, 1996, kell 2259, kolmapäev

Asjadest, millest kirjutada, on järjest vähem ja vähem. Rutiin hakkab tapma ja mõnda sündmust, mis esimestel päevadel väärinuks üleskirjutamist, ei pea enam nii eriliseks.

Igavusest hakkasin üleeile kaardimaja ehitama. Ega see kõikuva laevaga lihtne pole. Aga panin oma kannatuse proovile. Dan andis soovitusi, kuidas paremini eesmärgini jõuda, aga ma ajasin ikka oma rida. Ja lõpuks sain täna karbitäie kaarte üksteise otsa. Dan pildistas enne, kui kaardimaja ümber kukkus.

kõikuval laeval on see vägitükk

Tiit ja Aivar pandi täna dushiruume värvima, nad on täna tekitöövahetuses ja ilmselt pootsmanil polnud muud targemat tööd anda. Käisid vahel me kajutis õhku hingamas. Ja ajasid segast juttu nagu oleksid purjus. Värvid, mida ruumide pintseldamisel kasutati, olid tegelikult välistingimuste jaoks. Umbses ventilatsioonita ruumis nad said sellise laksu, et veel õhtul hilja käisid püstiste silmadega ringi. Ei kellegi asi ole, et tervist rikume.

Mairold

meremees ja sulesepp

4 thoughts to “Fr.C57: Sisetööd kaifi all”

  1. Oleks kasutanud, kui seda olnuks. Meil oli kõik defitsiit. Alates niidist-nõelast… Samas kaardid pidid oma konditsiooni jääma, et nendega edaspidigi mängida saaks. Alguses üritasin alumised kaardid kahekordselt panna (hingasin peale ja surusin kokku), aga siis ei tulnud kaardimaja nii uhke ja kõrge. Kui natuke vaadata, siis eks laua ääred on alumisele reale toeks küll ;) Muud nippi polegi. Kui ehk see, et mõni kaart sai natuke kumeraks surutud :) Ei enamat.

  2. Tikutopsi kannab. Konstruktsioon on üsna tugev. Natuke kannatust ja proovi ise ka. Põhiline, et alumise rea omad oleks tihkel alusel. Ja kaardid peavad ka vist uued olema. Mina jändasin suht kapsastega, olid pehmed juba ja mõnda tuli koolutada vastupidavamaks. Samas vanade kaartidega see hea asi, et ääred sakilisemad ja peavad rohkem. Karbis vist tikke ei olegi. Tikupokkeris need ju kõik arvel ja kusagile ripakile jätta ei tohtinud. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.