Fr.C53: Mingi laul kummitab peas

06. juuli, 1996, kell 2109, laupäev
Ei miskit erilist toimunud. Pesupäev, eilsest lehkama jäänud tööriided peab teist kordagi pesema… 

Jälle tööpaus, kala ei ole ja traallaevu ei tule. Tahaks et b/l Fryderyk Chopin siit rajoonist minema liiguks, saaks vähemalt SIIT ära. Kui viimaste päevade märkmeid loen, siis tundub üks suur hall läbi kumavat? Suurest hallist olen kuulnud, aga enam siiski purjelaevade ajastuga seoses. Kui ruum meres hakkab kitsaks muutuma ja meeskonnakaaslased närvidele käima. Ega sellest õigest suurest hallist ma ei tea midagi, aga alged on praegu olemas.

Räägitakse, et kui oled kaks kuud laevas olnud, siis pole maainimestega suhtlemine enam see… Ameerikas noormehi, kes olnud hiljuti üle nelja kuu kuskil merel, sõjaväkke lähiajal ei võeta. Mingi kiiks pidi juures olema. Meil siin varsti täitub kaks kuud. Mingi “linnuke” vist kilkab sees. Vaikust eriti ei talu. Ja kui peabki olema vahis täisvaikuses, siis hakkab peas mingi laul kummitama… “You Don’t Fool Me”. Taa-raa ra raa….

Mairold

meremees ja sulesepp

One thought to “Fr.C53: Mingi laul kummitab peas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.