Fr.C32: Delfiinidest konservideni

15. juuni, 1996, kell 1630, laupäev
Täna nägin roolis olles delfiine. Igavesed eputised. Mul on selline kuri kahtlus, et nad loevad meie mõtteid. Justkui itsitaks omavahel, et näe, kus on ahvid, kui meie show peale vaimustuvad. Päris palju ujus neid vööri ümber. Ja – pliks – kadusid nii kähku, et ei tajunudki nende äraminemist. Müstiline.

Me ei ole siin vist kaua. Varem teatatud 16 laeva asemel tuleb meile kaupa tooma vaid seitse. Huvitaval kombel teatatakse nüüd, et traalerite trümmid pole veel täis. Kala olla kuhugi ära kadunud. Või on see mingi udujutt?

Kui me tsehhis konserve teeks, siis küürutaksime seal tööd teha. Ei oska hinnata, kas töö on meeldiv või tappev, aga raha ikkagi saaks rohkem… Aga pole konservireis.

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.