Regulaarreisid Aegna ja Tallinna vahel

Eesti Mereakadeemia merekooli õppelaev JUKU on alustanud merereise Pirita sadama ja Aegna saare vahel. Sellega on lahendatud probleem, kuidas tavakodanik suvel kuiva jalaga saarele saab. Tallinna linn ja Eesti Mereakadeemia on sellega löönud kaks kärbest ühe hoobiga – hea praktiline praktika merekooli poistele ning regulaarliin saare ja linna vahel. Mahutab laev maksimaalselt 25 reisijat.

Tööpäevadel:

E K N R – Pirita jõe suudmest kell 10:00 ja 19:00.

Aegna saarelt kell 11:00 ja 20:00

Nädalavahetusel:

Pirita jõe suudmest kell 08:45, 12:20 ja 19:00

Aegna saarelt kell 10:00, 13:45 ja 20:00

Alates 23. juunist kuni 31. augustini teeb laev kõigil päevadel (välja arvatud teisipäev) kolm ning 1.-24. septembrini taas argipäeviti (välja arvatud teisipäev) kaks ning laupäeviti ja pühapäeviti kolm edasi-tagasi reisi.

Täishinnaga kaheotsapilet maksab 75 krooni, kehtivad ka ühistranspordi seadusest tulenevad soodustused.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.