Queen Mary 2 meeskonnaliige suri kakluse tagajärjel

40-aastane filipiinlane kaotas oma elu kakluse käigus QUEEN MARY 2 alumistel tekkidel. Surma põhjustasid arvatavasti kakluses saadud peavigastused. Laupäeval lendas Hampshire politseirühm Bergenisse (Norra), kus laev hetkel peatub. Kuna laev on registreeritud Southamptonis, siis kuulub see Suurbritannia politsei jurisdiktsiooni alla. Rühma kuulub 4 detektiivi ning 3 kuriteopaiga uurijat.

Hetkel on kinni peetud kapteni poolt 49-aastane filipiinlane Suurbritannia Kaubandusliku meresõiduseaduse paragrahv 105 järgi:

Master’s power of arrest.

105. The master of any United Kingdom ship may cause any person on board the ship to be put under restraint if and for so long as it appears to him necessary or expedient in the interest of safety or for the preservation of good order or discipline on board the ship.

One thought to “Queen Mary 2 meeskonnaliige suri kakluse tagajärjel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.