kalatest.pagar.ee

Noor Eesti Mereakadeemia üliõpilane kogub informatsiooni oma lõputöö jaoks “Kalatoodete turu hetkeseis Eestis”. Et teda aidata külastage kodulehte: kalatest.pagar.ee

Olete oodatud osalema interneti kaudu levitatava KALATESTI täitmisel.

Sellega aitate tublisti kaas Eesti Mereakadeemia üliõpilasel koguda materjali lõputööks teemal: „Kalatoodete turu hetkeseis Eestis”.

Ühtlasi oleks see kinnituseks, et Eesti on arenenud infotehnoloogiaga riik ühelt poolt ja, et eestlane armastab süüa kalatoite, teiselt poolt. Viimane on omakorda tõenduseks, et eestimaalane teab, mis on tervislik toit ja suudab olla üle paljuräägitud linnugripi ja ka hullulehmatõve ohtudest.

Oleme tänulikud kõigile vastajatele ja kinnitame, et Teie märkused ja ettepanekud võetakse kindlasti arvesse edaspidiste taolist ankeetküsitluste korraldamisel Eesti Mereakadeemias, millega aitate kaasa Eestile traditsioonilise kalandushariduse jätkusuutlikkusele ning kokkuvõttes meie kalandusele tervikuna.

Lugupidamisega ja ette tänades

Sirje Laanmäe

3 thoughts to “kalatest.pagar.ee”

  1. Peale firmade hindamist tuli mingi väga imelik valik. “Kas tunnete neid kalu ja mereande”?. Selle küsimusele oli võimatu vastata ja jäi arusaamatuks selle mõte.

    Loodan, et tuleb hea uuring

  2. mozillaga pole vist võimalik seda kalatesti kalade eristamise osa teha, kui ma ei eksi.

    Aga opera ja exploreriga küll…

    mõte on selles, et kas tunned kalu ja mereelukaid, või mitte :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.