Meretund – 8. aprill 2006

8. aprilli Meretunni võid omale arvutisse laadida siit.

  • Viimsi vallavalitsus on tellinud firmalt OÜ Corson enne Prangli Kelnase sadama ja Leppneeme sadama ümberehitamist põhjaliku uuringu koos ehitusprojektidega. Mida uuring näitas ning miks selline mahukas ja küllalt kallis töö on ette võetud? Uno Liiv (Tehnikaülikooli emeriitprofessor), Urmas Arumäe (Viimsi vallavanem).
  • 46 kõrgesti haritud laevaohvitseri lõpetas Eesti Mereakadeemia. Kõned: Jüri Ratas (Tallinna linnapea), professor Peeter Järvelaid (EMA rektori kt.), kapten Jüri Lember (EMA õppeprorektor). Andres Andresson (m/l Estonia kapten Arvo Andressoni poeg), Olev Bauvald (cum laude), Kaido Siig (lõpetajate nimel).
  • Pärnu lahel kasutatakse hetkel veel jäämurdja abi. Riho Prints (Pärnu sadama tegevdirektor).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.