MereBlog – konkursi Ajaveeb 2006 parim grupiblogi

Täna õhtul selgusid von Krahli teatris Eesti parimad blogid…või siis peaaegu, kuna žüriis olnute blogid ei osalenud konkursil. Rõõm on teatada, et ära märkimist leidis ka MereBlog. Koguni kahes kategoorias: grupi- ja tehnikablogide hulgas jõudsime kolme parima hulka. Lavale pidime astuma grupiblogi kategooria võitjana. Peaauhind, 10000 krooni, läks Kaarelile, kes on The Supersnap blogi autor. Lahedad pildid! Grupiblogi kategoorias parima kolme hulka valitud Ilusad Mehed on samuti lahedad inimesed. Järgmisel aastal, kui selline üritus veel toimub (SMS hääletus näitas midagi muud), lubasid nad palju paremad olla ning meid seljatada. Jõudu! Tänud Mairoldile ja Jensile, kes on otsustanud MereBlogi arengus kaasa lüüa ning oma panuse sellele anda ning tänud ka Linda-Triinule, Lilianile ja Elerinile, kes on alustanud blogimisega. Päevalehe uudis.

4 thoughts to “MereBlog – konkursi Ajaveeb 2006 parim grupiblogi”

  1. Von Krahli üritus oli naljakas, nagu üks kohalolija märkis. Veits palju kohmetust. Aga kuna see toimus esimest korda, siis selle kohta isegi mõnus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.