Üks tütarlaps siia ilma sündis…

Täna nägi ilmavalgust tütarlaps, kelle nime veel ei tea. See-eest on hästi teada isa ja ema nimi. Mairold ja Evelin. Mairold on olnud MereBlogi kaasautoriks ligi 2 kuud. Tüdruku strateegilised numbrid on: kaal 4208 grammi ning pikkus 52 cm. Igatahes, palju õnne ja rahulikke öid :)

14 thoughts to “Üks tütarlaps siia ilma sündis…”

 1. Neh, kas see just mereuudis on, aga las ta siis olla kaudseltki. Meriküla neiuke, kel isa meremees :). Ema õpetanud meremeestele inglise keelt. Ja eks tüdrukul mõned naljad kah üpris “märjad”;)
  Ja tänud õnnesoovide eest! Eks tänu temale ma viimasel ajal nii kadunud olen, ka Mereblogisse pole pikka aega sattunud ja mere-elektroonika workshopile jäi tulemata. Aga nüüd kõik kodus ja tore olla.
  Kas keegi teab öelda ühte head tüdruklapse nime? ;)

 2. Mine jaluta jahtsadamas ringi, seal kaunitel laevadel kaunid naistenimed ;)

  Nagu minule on vanad merekarud rääkinud, laeval peab olema kolmesilbiline naisenimi, siis Vetevana hellitab, aga liiga ei tee.

 3. Öeldakse ka, et nimes peab palju E-sid olema, siis tuleb ilus tüdruk :) Aga laeva nime ma vist ikka ei pane. Lennuk ei kõla just lapse nime moodi ;)

 4. Helene me nimevalikus esikolmikus! Finaal veel toimumata. Helenega see jama, et ei kõla hästi, teine “e” kuidagi pikk, pärast hakkab plika koolis aina ütlema: “Helene, ühe e-ga”. Väike vastuolu, sest tegelt on e-tähti ju palju… :D

 5. Tüdruk sai nimeks Adeele :) Tõsises nimede mahakriipsutamise hoos jäi sõelale just see. Tuleb vist veel lapsi muretseda, et saaks kõik head nimed ära kasutada :D

 6. Nimi on meieteada suht harvaesinev, suguvõsas pole olnud. Küll aga selgus paar päeva tagasi, et mu vanemate naabri nimi oli Adeele, kelle juurde mindi kiirabisse helistama (külas oli ainuke telefon). Kuus tundi peale kiirabiauto saabumist sündisin mina :) Vaat, ei imesta enam väikest maailma ja huvitavaid kokkusattumisi. See oli küll 30 aastat tagasi, sügaval stagnaajal, aga Kihelkonna Adeele siiamaani kõbus ja krapsakas :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.