Parvlaevaliinide teenindaja valimine lükkus edasi

Majandusministeerium lükkas Rohuküla-Heltermaa ja Kuivastu-Virtsu parvlaevaliini teenindaja leidmiseks korraldatud konkursi pakkumiste esitamise ja võitja valimise tähtajad edasi.

“Tulenevalt lepingu projekti üle peetud läbirääkimiste pikenemisest lükkas ministeerium edasi pakkumiste esitamise ja avaliku konkursi võitja valimise tähtajad, milleks on nüüd 6. märts ja 13. märts 2006,” ütles ministeeriumi pressiesindaja Airi Ilisson.

Seni on laekunud üks pakkumine Väinamere Liinid OÜ-lt, mis on praegu liine teenindava Saaremaa Laevakompanii tütarfirma.

Ilissoni sõnul tuleb lähiajal kokku konkursi läbiviimise ja pakkumiste hindamise komisjon, kes vaatab pakkumise läbi ja teeb ministrile ettepaneku võitja valimise osas.

Varasema info kohaselt pidi ministeerium tegema otsuse, kas Väinamere Liinidega leping sõlmida või mitte, 6. märtsiks ning positiivse otsuse korral sõlmima lepingu hiljemalt 31. märtsil.

Konkursi võitja saab riigilt veoõiguse 10 aastaks. Saaremaa Laevakompanii praegune leping saarte parvlaevaliinide teenindamiseks lõpeb tänavu sügisel.

MM / BNS Meie Maa 07-03-2006 

Mairold

meremees ja sulesepp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.